Samsung Galaxy Note 4 disponibil acum pe auriu și roz la eMAG

3.253 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 disponibil acum pe auriu și roz la eMAG</b>Deși Samsung Galaxy Note 4 a debutat oficial în luna septembrie în 4 nuanțe de culoare, se pare că abia acum celelalte două variații de auriu și roz ajung la noi pe plan local. Aceste versiuni special ce par a sosi la timp pentru ziua de...

Deși Samsung Galaxy Note 4 a debutat oficial în luna septembrie în 4 nuanțe de culoare, se pare că abia acum celelalte două variații de auriu și roz ajung la noi pe plan local. Aceste versiuni special ce par a sosi la timp pentru ziua de Valentine’s Day sunt disponibile prin eMAG la prețul de 3.299 lei.

Pe partea hardware, vom primi un display Quad HD de 5.7 inch, un procesor octa-core, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu autofocus, stabilizare optică a imaginii și bliț dual-tone.

Samsung Galaxy Note 4 disponibil acum pe auriu și roz la eMAG

După cum bine știți, în cadrul recenziei noastre, Galaxy Note 4 ne-a impresionat plăcut printr-o carcasă foarte solidă, o încărcare rapidă a bateriei, stabilizare optică de calitate, cât și un ecran excelent în bătăia soarelui, acesta oferind o luminozitate de 682 LUX.

Prețuri:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×