Toamna vine cu reduceri speciale la Orange; telefoane cu reduceri atractive și internet 4G nelimitat!

2.683 ori
<b>Toamna vine cu reduceri speciale la Orange; telefoane cu reduceri atractive și internet 4G nelimitat!</b>Toamna este anotimpul reducerilor, perioada în care ne pregătim de Black Friday dar și de alte campanii promoționale la fel de atractive. Cei de la Orange decid să întâmpine toamna cu o ofertă foarte atractivă pentru acei clienți ce decid prelungirea

Oferta de toamnă a celor de la Orange vine cu surprize plăcute pentru acei clienți ce decid fie prelungirea abonamentului deja existent, fie contractarea unui nou abonament. Ei bine, avem parte atât de discount-uri la achiziția de smartphone-uri sau accesorii, dar și internet 4G nelimitat odată cu optarea pentru un abonament de voce Orange ME de cel puțin 14 euro sau de internet Orange Net de cel puțin 12 euro.

Oferta Orange

Printre smartphone-urile aflate în oferta actuală a operatorului avem și modelul Lenovo Moto G4 - produs din zona mid-range ce poate fi achiziționat pentru suma de 109 euro alături de abonamentul Orange ME 17 (taxă lunară - 17 euro). De asemenea, în weekend beneficiem de o reducere de 15 euro pentru acest terminal.

Există și alte handset-uri la fel de interesante ca preț și specificații, precum Huawei P9 - telefon care la abonamentul Orange ME 25 costă 319 euro. Dacă așteptați weekend-ul totuși, veți beneficia de o reducere de 50 euro la achiziția sa - discount foarte consistent ce va fi aplicat la suma inițială de plată. Pentru întreaga ofertă a operatorului în materie de telefoane, accesorii și gadget-uri inteligente puteți vizita pagina oficială de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×