Samsung Galaxy Round se va lansa săptămâna aceasta, vine cu display flexibil

2.022 ori
<b>Samsung Galaxy Round se va lansa săptămâna aceasta, vine cu display flexibil</b>Din câte se pare consumatorii sunt pregătiți pentru avalanșa de smartphone-uri cu display-uri flexibile. Săptămâna aceasta toți ochii sunt ațintiți pe Samsung, care își va lansa ultima capodoperă, numită de presa coreană - Galaxy Round....

Din câte se pare consumatorii sunt pregătiți pentru avalanșa de smartphone-uri cu display-uri flexibile. Săptămâna aceasta toți ochii sunt ațintiți pe Samsung, care își va lansa ultima capodoperă, numită de presa coreană - Galaxy Round.

Acum că perioada lansărilor de smartphone-uri aproape a trecut, după lansările IFA de luna trecută și lansarea ceasului inteligent Galaxy Gear, toată lumea așteaptă următoarea generație de smartphone-uri, cele cu display-uri flexibile sau cel puțin curbate.

într-un fel cei de la Samsung au fost printre primii care au folosit această tehnologie, prin prezentarea display-ului flexibil YOUM Amoled de anul trecut, un display curbat care era integrat într-un smartphone obșinuit. După lansarea lui Galaxy Note 3 și a lui Galaxy Gear de luna trecută, au apărut zvonuri cu privire la un Note 3 cu display flexibil, așa-numitul device Galaxy Round care va vedea lumina zilei săptămâna aceasta.

Deși zvonurile spun că Galaxy Round va avea aceleași specificații ca și Galaxy Note 3, încă nu suntem siguri că acestea vor fi în totalitate la fel. Suntem curioși de prețul pe care îl va avea un astfel de device și așteptăm cu nerăbdare noi informații despre el în zilele viitoare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×