Iată manualul lui Samsung GT-I9300 (posibil Galaxy S III), cu tot cu specificații!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.654 ori
<b>Iată manualul lui Samsung GT-I9300 (posibil Galaxy S III), cu tot cu specificații!</b>Cei de la Sammobile tocmai au făcut rost de ceea ce ei numesc lista de specificații și manualul lui Samsung GT-I9300, nume de cod pe care îl asociem cu Samsung Galaxy S III de ceva vreme. Această scăpare vine după o avalanșă de informații despre...

Cei de la Sammobile tocmai au făcut rost de ceea ce ei numesc lista de specificații și manualul lui Samsung GT-I9300, nume de cod pe care îl asociem cu Samsung Galaxy S III de ceva vreme. Această scăpare vine după o avalanșă de informații despre acest smartphone, care va culmina cu lansarea sa pe data de 3 mai la Londra.

Observați că terminalul dispune de un buton fizic Home, în ciuda faptului că 70% din imaginile scăpate cu el pe web nu aveau această particularitate. Avem de-a face în cazul acestei liste de specificații cu un telefon Android 4.0 cu suport HSPA+ (21Mbps), o cameră de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED și dotat și cu un display Super AMOLED de 4.8 inch. Galaxy S III suporta conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi, AGPS și dotările sale includ și capacitatea de captură video 1080p, barometru, giroscop și procesorul quad core de 1.5 GHz din gama Exynos.

Schița designului său îmi amintește de un soi de Galaxy Nexus alungit, dacă vreți. Se pare că acest telefon va beneficia de un nou tip de ecran Super AMOLED, cel puțin așa afirmă sursa scăpării. E bizar faptul că procesorul este trecut cu frecvența de 1.5 GHz, de vreme ce Samsung a anunțat azi un Exynos quad core de 1.4 GHz, dar acestea sunt doar detalii și că de obicei vă recomand să priviți cu precauție zvonurile de acest gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×