HTC One X Beats Audio Special Edition disponibil prin Quickmobile!

4.177 ori
<b>HTC One X Beats Audio Special Edition disponibil prin Quickmobile!</b>Iată că nu doar Vodafone România oferă o variantă specială de HTC One X cu căști Beats, ci și unul dintre retailerii locali și anume QuickMobile.ro. Aceștia vând primul telefon quad core din țară în varianta albă, la pachet cu căști...

Iată că nu doar Vodafone România oferă o variantă specială de HTC One X cu căști Beats, ci și unul dintre retailerii locali și anume QuickMobile.ro. Aceștia vând primul telefon quad core din țară în varianta albă, la pachet cu căști Beats Audio și la prețul total de 2.699 lei.

După cum știți deja, i-am făcut review-ul lui HTC One X și i-am dat nota 9 pentru designul superb și am apreciat și bateria sa, camera și inovațiile sale, plus interfața simplificata. Vă reamintesc că HTC One X a intrat pe piața din România cu destul de puțin timp în urmă și este cel mai atractiv și bine dotat smartphone de pe piața în acest moment. Avem de-a face cu un telefon quad core cu procesor Nvidia Tegra 3, cu camera de 8 megapixeli cu captura 1080p și HDR, ecran HD de 4.7 inch și 32 GB memorie internă.

Terminalul are slot microSIM, îi lipsește slotul microSD și are un design foarte original în comparație cu terminalele Sensation de anul trecut. Cât despre Beats Audio le-am testat pe HTC Sensation XE și am fost mulțumiți de extra basul pe care îl oferă, iar ele reprezintă un accesoriu perfect pentru un smartphone modern că One X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×