Huawei vrea să vândă 60 de milioane de smartphone-uri În 2012

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.494 ori
<b>Huawei vrea să vândă 60 de milioane de smartphone-uri În 2012</b>V-am mai scris despre planurile ZTE care includ multe milioane de telefoane inteligente comercializate și un target îndrăzneț pentru 2015 - 100 de milioane de smartphone-uri vândute. O altă companie chinezească, Huawei a declarat că se așteaptă...

V-am mai scris despre planurile ZTE care includ multe milioane de telefoane inteligente comercializate și un target îndrăzneț pentru 2015 - 100 de milioane de smartphone-uri vândute. O altă companie chinezească, Huawei a declarat că se așteaptă să livreze peste 100 de milioane de telefoane mobile, iar 60% dintre acestea să fie smartphone-uri.

Putem face o comparație cu datele pe care le-au înregistrat în 2011: 55 de milioane telefoane mobile, iar 20 de milioane erau telefoane inteligente - un termen pe care îl mai utilizez în dauna celui din engleză de smartphone.

Huawei a fost explicit și au declarat că targetează o serie de piețe: SUA, China, Europa de Vest și Japonia. Ținta lor este ca divizia de telefoane mobile să aducă o cifră de afaceri mai mare decât cea de telecom - infrastructură de rețea.

Cel mai puternic smartphone anunțat de Huawei până acum și așteptat a intra în producția de serie de la mijlocul anului este Huawei Ascend D quad: ecran de 4.5 inch cu rezoluție HD de 720x1280 pixeli, procesor quad-core Huawei K3V2 la 1.2 GHz, Android 4.0, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 1.800 mAh, 130 gr. și 8.9 mm.

Puteți vedea un preview video cu Huawei Ascend D quad.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×