Iată modelul care îl înlocuieşte pe Xperia Z4 la nivel internaţional... probabil

Autor:  | Publicat în:  Sony 781 ori
<b>Iată modelul care îl înlocuieşte pe Xperia Z4 la nivel internaţional... probabil</b>Sony Xperia Z4 a fost anunţat săptăm&acirc;na trecută de către Sony, dar doar pentru piaţa din Japonia. Zvonurile afirmau că restul lumii va primi un model diferit, iar acesta pare a fi avut o scăpare chiar azi. &Icirc;l vedem mai jos,...

Sony Xperia Z4 a fost anunţat săptămâna trecută de către Sony, dar doar pentru piaţa din Japonia. Zvonurile afirmau că restul lumii va primi un model diferit, iar acesta pare a fi avut o scăpare chiar azi. Îl vedem mai jos, într-o schiţă axată pe dimensiunile sale.

Noul venit se recomandă drept Xperia P2, dacă ne luăm după inscripţia de deasupra imaginii, care a apărut pe un site din China. Designul e diferit de cel obişnuit pentru seria Xperia, iar modelele "Xperia P" nu au mai apărut de ceva timp, de pe vremea când activa şi seria Xperia S. În fine, specificaţiile apărute odată cu schiţa de mai sus includ un ecran Full HD Triluminous de 5.2 inch, un procesor 65 bit octa core Snapdragon 810, 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Sony Xperia P2

În spate se afla o cameră de 12 MP cu lentila G de 25 mm şi deschidere F/2, dar şi ISO până la 25600 şi captura video 4K. Camera frontală este una de 5.1 MP, iar acest model aduce şi o baterie de 4240 mAh şi o grosime de 8.9 mm în cel mai subţire punct şi 10.9 mm în cel mai gros. Remarcăm şi un soi de bărbie aici în partea inferioară şi o bandă ce s-ar putea ilumina deasupra sa.

Se pare că acest model ar fi gata de lansare în mai.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×