ZTE B880, telefon midrange cu scanner pentru amprente primeşte prima fotografie hands-on

Autor:  | Publicat în:  ZTE 659 ori
<b>ZTE B880, telefon midrange cu scanner pentru amprente primeşte prima fotografie hands-on</b>De-a lungul acestei luni am descoperit diferite informaţii despre un handset nou şi interesant, pe numele său ZTE B880. Acesta este un model midrange, care aduce conectivitate 4G LTE, dar şi un scanner pentru amprente plasat &icirc;n spate. Ei bine,...

De-a lungul acestei luni am descoperit diferite informaţii despre un handset nou şi interesant, pe numele său ZTE B880. Acesta este un model midrange, care aduce conectivitate 4G LTE, dar şi un scanner pentru amprente plasat în spate. Ei bine, azi vedem în premieră şi o imagine hands on cu acest model.

Terminalul vine ca urmaş al lui A880, lansat în toamna anului trecut. ZTE B880 adoptă o carcasă din plastic, ce pare a avea o grosime scăzută şi designul sau ne aminteşte puţin de cel al lui iPhone 5c, cel puţin în versiunile colorate. Noul venit a fost şi certificat de TENAA săptămâna trecută, ocazie cu care am aflat că dotările sale includ un display HD TFT de 5 inch, dar şi un procesor quad core de 1.3 GHz.

Avem la bord şi 1 GB RAM, 8 GB stocare şi slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB. ZTE B880 integrează o cameră de 8 MP în spate, iar camera frontală are aceeaşi rezoluţie. Handsetul va sosi cu Lollipop la bord, iar grosimea sa este de 8.9 mm. Ne aşteptam la un preţ de maxim 250 de dolari aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×