Iată noi detalii despre LG G4c, versiunea "Mini" a lui LG G4: procesor 64 bit, LTE, design uşor curbat

1.125 ori
<b>Iată noi detalii despre LG G4c, versiunea "Mini" a lui LG G4: procesor 64 bit, LTE, design uşor curbat</b>LG G4 va primi la r&acirc;ndul său un model "Mini", ca şi predecesorii săi, doar că acesta se va numi LG G4c, dacă ne luăm după noi zvonuri. Telefonul a fost listat de un retailer din Olanda cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, iar acum apare şi...

LG G4 va primi la rândul său un model "Mini", ca şi predecesorii săi, doar că acesta se va numi LG G4c, dacă ne luăm după noi zvonuri. Telefonul a fost listat de un retailer din Olanda cu câteva zile în urmă, iar acum apare şi pe un site din Germania.

De această dată el vine şi cu o listă solidă de specificaţii. Terminalul are numele de cod LG-H525N şi integrează un display IPS de 5 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Terminalul adopta o carcasă din plastic cu acel model tip "diamant" în spate şi e uşor curbat. La bord se afla un procesor quad core 64 bit Qualcomm Snapdragon 410, tactat la 1.2 GHz, dar şi conectivitate LTE şi 1 GB RAM.

Dotările includ şi slot microSD, iar în spate se afla o cameră de 8 megapixeli cu bliţ LED, în vreme ce în fată avem o cameră selfie de 5 MP. Bateria este o unitate de 2540 mAh, o mărime destul de bună pentru un handset cu ecran de 5 inch. LG G4c mai vine şi cu Android 5.0 Lollipop, cu aceeaşi personalizare software ca şi LG G4. Se pare că el va costa în jur de 289 de euro şi ar fi lansat pe 23 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×