Google intenţionează să construiască un sediu utopic din sticlă, dar planurile sunt stricate de LinkedIn

985 ori
<b>Google intenţionează să construiască un sediu utopic din sticlă, dar planurile sunt stricate de LinkedIn</b>Nu doar Apple vrea să construiască un sediu futurist, se pare, pentru că şi Google are planuri similare. Marele G intenţiona să &icirc;şi plaseze campusul utopic din sticlă &icirc;n districtul North Bayshore din Mountain View, dar planurile i-au...

Nu doar Apple vrea să construiască un sediu futurist, se pare, pentru că şi Google are planuri similare. Marele G intenţiona să îşi plaseze campusul utopic din sticlă în districtul North Bayshore din Mountain View, dar planurile i-au fost stricate de Linkedin.

Autorităţile locale au decis în această săptămână să accepte oferta celor de la Linkedin cu privire la construirea unui sediu în acea zonă şi nu oferta Google. Planurile gigantului motoarelor de căutare includeau un campus uriaş acoperit de sticlă ultrasubtire. Se pare că abordarea SF nu a impresionat autorităţile, care au preferat proiectul mai cu picioarele pe pământ al celor de la LinkedIn.

Aceştia au primit două treimi din parcela uriaşă de 204.000 metri pătraţi, iar Google a rămas cu resturile. Astfel, compania ar putea construi doar una dintre cele 4 clădiri pe care le dorea şi le inclusese în proiect. Creaţie a arhitectului danez Bjarke Ingels, campusul ascundea parcările în subteran şi includea numeroase zone verzi şi copaci.

Marea problemă a proiectului Google e ca o "mesă" de sticlă pe deasupra unui campus şi alte câteva idei din proiect nu sunt realizabile încă. Între timp Apple lucrează la un campus în formă de OZN, cu panouri din sticlă curbată, iar Facebook a inaugurat recent un spaţiu de birouri, care e practic un singur birou gigantic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×