Programul complet al lui Google I/O 2015 anunţat oficial

598 ori
<b>Programul complet al lui Google I/O 2015 anunţat oficial</b>Google a anunţat oficial programul evenimentelor din cadrul Google I/O 2015, o serie de conferinţe anuale la care de obicei luăm contact cu noi versiuni Android şi uneori noi gadgeturi Nexus. &Icirc;n acest an totul se desfăşoară pe 28 şi 29 mai,...

Google a anunţat oficial programul evenimentelor din cadrul Google I/O 2015, o serie de conferinţe anuale la care de obicei luăm contact cu noi versiuni Android şi uneori noi gadgeturi Nexus. În acest an totul se desfăşoară pe 28 şi 29 mai, iar mai jos aflaţi mai multe detalii.

Festivităţile vor debuta cu un discurs maraton, de 2.5 ore, care pare mare dacă nu luăm în calcul faptul că I/O dura de obicei 3 zile, iar acum totul trebuie condensat în 2. În prima zi va avea loc un spectacol înainte de keynote, apoi discursul în sine şi laboratoare de programare, dar şi sesiuni sandbox. Pe 29 programul sună cam tot la fel, existând şi o petrecere de final de I/O.

Predicţiile arată că vom primi mai multe informaţii despre Project Fi şi iniţiativele Google legate de Internetul wireless, dar şi despre Internet of Things. Apoi vom afla noi funcţii ale lui Android şi Chrome OS, existând unele indicii în sesiunea "Android At Work" cu privire la un anumit Android M.

O versiune nouă de Google Glass ar putea fi anunţată şi am putea vedea şi noi ceasuri Android Wear. De vreme ce Nexus 7 2013 a fost recent scos din Play Store, nu e exclus să vedem şi o tabletă nouă de acest gen. Voi ce aşteptări aveţi de la I/O?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×