Iată primul smartphone Firefox de la LG: LG L25 ajunge pe web

752 ori
<b>Iată primul smartphone Firefox de la LG: LG L25 ajunge pe web</b>LG pregătește un terminal interesant pentru perioada următoare, un model necunoscut numit LG L25 ajungând pe web. El se remarcă prin platforma software aleasă și anume Firefox OS. Ne-am fi așteptat mai degrabă la o surpriză webOS, dar hai să...

LG pregătește un terminal interesant pentru perioada următoare, un model necunoscut numit LG L25 ajungând pe web. El se remarcă prin platforma software aleasă și anume Firefox OS. Ne-am fi așteptat mai degrabă la o surpriză webOS, dar hai să vedem ce aduce acest model.

Tot ce avem deocamdată e o schiță a noului venit și câteva capturi de ecran din interfața sa. Conform sursei scăpării, @upleaks, LG L25 va sosi prin operatorul japonez KDDI și nu va poposi și pe alte piețe. De obicei platforma Firefox e asociata telefoanelor de buget, deci acesta ar putea fi cazul și aici, așa că nu ne așteptam la specificații high end.

LG L25

Remarc aici lookul inedit al aplicațiilor, care au iconuri complexe, ceea ce mă face totuși să sper la un model "flagship" cu Firefox OS. Până acum firme ca ZTE sau companii din India au abordat proiectul Firefox OS, care a debutat în special în țări în tranziție, unde modelele cu prețuri mici sunt la mare căutare. Observați și că LG L25 are suport 4G, după cum o confirmă capturile de ecran.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×