Compania chineză BBK oferă o privire asupra noului său smartphone imoo, cu accentul pe noul UI

672 ori
<b>Compania chineză BBK oferă o privire asupra noului său smartphone imoo, cu accentul pe noul UI</b>Cu câteva zile în urmă scriam despre faptul că firmă chineză BBK, care are sub aripă să Oppo, Vivo și OnePlus pregătește un nou brand de smartphone-uri numit imoo. Acum avem extra detalii, cu accentul pe interfața noului venit

Cu câteva zile în urmă scriam despre faptul că firmă chineză BBK, care are sub aripă să Oppo, Vivo și OnePlus pregătește un nou brand de smartphone-uri numit imoo. Acum avem extra detalii, cu accentul pe interfața noului venit.

imoo

Remarcăm faptul că interfața e bazată pe tile-uri, în stil Windows Phone și cu widgeturi generoase și colorate pe ecran. Terminalul în sine pare generic, cu design în stil iPhone sau Gionee și cu 3 butoane capacitive sub ecran. Remarcăm și ceea ce pare a fi o ramă  metalică.

imoo

Conform informațiilor pe care le avem acest model are un design metalic unibody și vine și cu suport 4G LTE în rețeaua China Mobile. S-ar părea și că acest prim device imoo va avea funcții avansate de control parental, de învățare și destinate celor mici. În plus va există și o funcție care protejează ochii. Așteptăm telefonul imoo pe piață la un preț de aproximativ 150 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×