HTC One și HTC One M8 vor primi Android 5.0 Lollipop În curând; Iată informații!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.717 ori
<b>HTC One și HTC One M8 vor primi Android 5.0 Lollipop În curând; Iată informații!</b>Aseară împreună cu HTC Nexus 9 și Motorola Nexus 6 a debutat și Android 5.0 Lollipop. Astăzi, HTC anunța detalii cu privire la sosirea acestei versiuni de Android pe terminalele sale flagship din acest an și anul trecut. E vorba despre HTC One M7...

Aseară împreună cu HTC Nexus 9 și Motorola Nexus 6 a debutat și Android 5.0 Lollipop. Astăzi, HTC anunța detalii cu privire la sosirea acestei versiuni de Android pe terminalele sale flagship din acest an și anul trecut. E vorba despre HTC One M7 și HTC One M8, iar despre update aflați mai multe detalii mai jos.

Va reamintesc că HTC a promis încă de la primul anunț al lui Android L ca va oferi cel mai nou software Android în maxim 90 de zile de la primirea versiunii finale de la Google. Ei bine, această politică va intra în funcțiune pentru cele mai noi modele One. Asta înseamnă că undeva între noiembrie 2014 și februarie 2015 va sosi și actualizarea pe aceste modele HTC.

Release-ul aduce noi metode de economisire a vieții bateriei, un nou meniu de multitasking și o nouă interfață, mai aerisita și cu iconuri noi, ce urmează linia Material Design. Rămâne de văzut dacă HTC are gata un nou UI Sense de aplicat peste Android Lollipop, eventual unul care să se alinieze noului look. Nu e exclus și un update pentru BlinkFeed și celelalte aplicații trademark HTC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×