Iată şi soluţia pentru cei care îşi blochează stylusul în Galaxy Note 5, printr-un tutorial (Video)

1.948 ori
<b>Iată şi soluţia pentru cei care îşi blochează stylusul în Galaxy Note 5, printr-un tutorial (Video)</b>&Icirc;n această săptăm&acirc;nă un mic scandal legat de Samsung Galaxy Note 5 a făcut valuri, sub numele de "PenGate". Ştiţi părerea mea despre acest lucru, mai ales din Mobicast, dar să trecem peste şi să vedem şi o posibilă soluţie pentru...

În această săptămână un mic scandal legat de Samsung Galaxy Note 5 a făcut valuri, sub numele de "PenGate". Ştiţi părerea mea despre acest lucru, mai ales din Mobicast, dar să trecem peste şi să vedem şi o posibilă soluţie pentru problemă.

Iată despre ce e vorba: un utilizator neatent îşi poate introduce stylusul in Note 5 cu capătul înainte şi nu cu vârful, blocând accesoriul iremediabil în slotul de stylus. E vorba despre două pârghii care ţin capătul blocat în acel locaş, iar clipul de mai jos ne arată cum poate fi rezolvată problema. Abordarea de până acum a ghinioniştilor utilizatori a fost să tragă tare de stylus, în cele din urmă stricând mecanismul de detectare.

După cum ne arată acest tutorial, e folosită o bucată de hârtie împinsă în slot, care va ajunge până la pârghia care blochează stylusul şi o va împinge la locul său obişnuit. Apoi cu blândeţe şi grijă poate fi scos şi stylusul afară. De remarcat că acest clip a fost realizat cu partea din spate a carcasei înlăturată, dar asta nu influenţează procesul prea mult. Bucata de hârtie este ușor rotunjită în jurul stylusului și îl înfășoară parțial.

Alternativa? Mai multă grijă la stylus!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×