Iată şi soluţia pentru cei care îşi blochează stylusul în Galaxy Note 5, printr-un tutorial (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.850 ori
<b>Iată şi soluţia pentru cei care îşi blochează stylusul în Galaxy Note 5, printr-un tutorial (Video)</b>&Icirc;n această săptăm&acirc;nă un mic scandal legat de Samsung Galaxy Note 5 a făcut valuri, sub numele de "PenGate". Ştiţi părerea mea despre acest lucru, mai ales din Mobicast, dar să trecem peste şi să vedem şi o posibilă soluţie pentru...

În această săptămână un mic scandal legat de Samsung Galaxy Note 5 a făcut valuri, sub numele de "PenGate". Ştiţi părerea mea despre acest lucru, mai ales din Mobicast, dar să trecem peste şi să vedem şi o posibilă soluţie pentru problemă.

Iată despre ce e vorba: un utilizator neatent îşi poate introduce stylusul in Note 5 cu capătul înainte şi nu cu vârful, blocând accesoriul iremediabil în slotul de stylus. E vorba despre două pârghii care ţin capătul blocat în acel locaş, iar clipul de mai jos ne arată cum poate fi rezolvată problema. Abordarea de până acum a ghinioniştilor utilizatori a fost să tragă tare de stylus, în cele din urmă stricând mecanismul de detectare.

După cum ne arată acest tutorial, e folosită o bucată de hârtie împinsă în slot, care va ajunge până la pârghia care blochează stylusul şi o va împinge la locul său obişnuit. Apoi cu blândeţe şi grijă poate fi scos şi stylusul afară. De remarcat că acest clip a fost realizat cu partea din spate a carcasei înlăturată, dar asta nu influenţează procesul prea mult. Bucata de hârtie este ușor rotunjită în jurul stylusului și îl înfășoară parțial.

Alternativa? Mai multă grijă la stylus!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×