CEO-ul BlackBerry, John Chen, despre Android pe terminalele companiei sale; Indică și o posibilă retragere din zona smartphone

1.499 ori
<b>CEO-ul BlackBerry, John Chen, despre Android pe terminalele companiei sale; Indică și o posibilă retragere din zona smartphone</b>CEO-ul BlackBerry, John Chen a avut o &icirc;ntrunire cu presa &icirc;n această săptăm&acirc;nă &icirc;n California, &icirc;n cadrul căreia a oferit indicii cu privire la strategia companiei pe care o conduce. Ce e drept era nevoie de o clarificare...

CEO-ul BlackBerry, John Chen a avut o întrunire cu presa în această săptămână în California, în cadrul căreia a oferit indicii cu privire la strategia companiei pe care o conduce. Ce e drept era nevoie de o clarificare cu privire la abordarea lui Android în cadrul portofoliului BB, având în vedere scăpările recente.

Chen a confirmat că terminalele BlackBerry au nevoie de mai multe aplicaţii, dar a infirmat deocamdată zvonurile despre un terminal cu Android. El a declarat că lucrurile sunt puţin mai complexe, de aceea nu vom vedea un astfel de handset. În acest moment telefoane ca BlackBerry Passport pot rula aplicaţii Android, instalate prin sideloading de APK sau din Amazon App Store.

Recent am văzut şi un clip cu un Passport care rula Lollipop fără probleme, ca să nu mai vorbim de scăpările lui BlackBerry Venice cu Android la bord. BlackBerry s-a extins de la producţia de telefoane la utilizarea serverelor sale pentru a furniza servicii pentru alte handseturi. S-a ajuns astfel la parteneriate cu Samsung şi alte companii de top. John Chen afirmă că evoluţia către cross platform a serviciilor BlackBerry este cheia aici şi o colaborare fructuoasă cu partenerii e vitală.

Acelaşi oficial a oferit şi o avertizare cu privire la viitorul BlackBerry, afirmând că vrea să rămână în zona smartphone, dar răbdarea să cu pierderile companiei e limitată. El nu exclude şi retragerea din producţia de telefoane şi axarea pe servicii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×