Iată specificațiile hardware ale noului Huawei Honor 6 Plus, model cu cameră duală, scăpat În benchmark-ul AnTuTu

Autor:  | Publicat în:  Huawei 738 ori
<b>Iată specificațiile hardware ale noului Huawei Honor 6 Plus, model cu cameră duală, scăpat În benchmark-ul AnTuTu</b>După ce telefonul Huawei Honor 6 Plus a primit certificarea&nbsp;de la FCC-ul din China, TENAA, a venit momentul să luăm contact cu dotările sale, printr-o scăpare a benchmark-ului AnTuTu. De ce ne interesează acest model? Pentru că are o cameră...

După ce telefonul Huawei Honor 6 Plus a primit certificarea de la FCC-ul din China, TENAA, a venit momentul să luăm contact cu dotările sale, printr-o scăpare a benchmark-ului AnTuTu. De ce ne interesează acest model? Pentru că are o cameră duala în spate și pentru că va sosi peste 2 săptămâni.

știam deja că acest model e un phablet de 5.5 inch, unul care va debuta pe 16 decembrie, iar o parte din dotările sale fusese dezvăluită odată cu apariția schițelor de la TENAA. AnTuTu confirmă că noul venit va avea numele de cod PE-TL10 și va sosi cu Android 4.4.2, un procesor HiSilicon Kirin 925, care ajunge până la 1.8 GHz și un GPU Mali T628. Ecranul suporta o rezoluție Full HD, iar la capitolul camera avem parte de un senzor frontal de 8 MP și de unul dual de 8 MP în spate.

Phabletul folosește 3 GB RAM și un aspect interesant e faptul că Huawei Honor 6 Plus va avea un coprocesor pentru colectarea datelor de la diferiți senzori, după modelul lui Apple M7 și M8 de pe ultimele modele iPhone. E posibil și să vedem un senzor de amprente pe acest model, de vreme ce procesorul sau suporta tehnologia de autentificare TrustZone, dar nu putem garanta prezenta acestei funcții deocamdată.

Zvonurile afirmă ca telefonul va costa 537 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×