O serie de schițe și specificații preliminare ale tabletei iPad Pro ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 701 ori
<b>O serie de schițe și specificații preliminare ale tabletei iPad Pro ajung pe web</b>Deși zvonurile despre o posibilă lansare a unei tablete de 12 inch Apple sunt prezente în mediul online de o bună perioadă de timp, acest lucru nu a fost concretizat până în acest moment de către gigantul din Cupertino. Cu toate acestea, se pare...

Deși zvonurile despre o posibilă lansare a unei tablete de 12 inch Apple sunt prezente în mediul online de o bună perioadă de timp, acest lucru nu a fost concretizat până în acest moment de către gigantul din Cupertino. Cu toate acestea, se pare că astăzi primim o serie de noi informații despre tableta iPad Pro.

Aflăm că o serie de schițe alte tabletei însoțite de câteva specificații au ajuns pe web, dezvăluind ce vom primi în cazul în care produsul va ajunge a fi dezvoltat. Astfel, potrivit schițelor, se pare că iPad Pro va sosi cu un panou LCD de 12.2 inch, urmând ca dimensiunile carcasei să fie de 305.31 mm în lungime, 220.8 mm în lățime, respectiv 7 mm în grosime.

De asemenea, tableta va integra un nou procesor Apple A9, și 4 difuzoare ce vor oferi o calitate audio de top. Deși aceste specificații sună destul de bine, rămâne de văzut dacă Apple are de gând ca într-un viitor apropiat să lanseze și o asemenea tabletă, luând în considerare că evoluția tabletelor pe piață în acest an a încetinit destul de mult comparativ cu anii precedenți.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×