IFA 2014: Huawei Ascend G7 hands on - carcasă metalică și specificații midrange (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.049 ori
<b>IFA 2014: Huawei Ascend G7 hands on - carcasă metalică și specificații midrange (Video)</b>Huawei a fost una dintre prezențele familiare de la IFA 2014, lansând atât un telefon flagship cu ecran de 6 inch, cât și modelul midrange pe care îl puteți vedea mai jos, Huawei Ascend G7. Acesta primește un clip video hands on, care îi...

Huawei a fost una dintre prezențele familiare de la IFA 2014, lansând atât un telefon flagship cu ecran de 6 inch, cât și modelul midrange pe care îl puteți vedea mai jos, Huawei Ascend G7. Acesta primește un clip video hands on, care îi detaliază unele dintre dotări.

Terminalul costă 299 de euro și are o carcasă metalică. G7 vine cu un display 720p de 5.5 inch și un design tipic, dreptunghiular cu colțuri rotunjte. Acest model măsoară 7.6 mm în grosime și are margini destul de ascuțite. El cântărește 165 de grame și integrează o cameră principală de 13 megapixeli, cu senzor Sony BSI și lentila de 28 mm. Terminalul oferă și funcții precum refocusare după realizarea fotografiei, efecte Beauty live la captura video și mai include și o cameră selfie de 5 MP cu lentila wide angle de 88 de grade.

Huawei Ascend G7​

Huawei Ascend G7 oferă suport LTE, cu viteza de download de până la 150 Mbps și sosește cu 2 GB RAM, 16 GB stocare și o baterie de 3000 mAh. La interior se afla un procesor quad core Qualcomm de 1.2 GHz, iar acest device e deja gata de lansare în anumite țări ale Europei, încă din această lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×