IFA 2016: Primele impresii despre Huawei Nova, telefon feminin şi reîncarnare de Nexus 6P (Video)

1.570 ori
<b>IFA 2016: Primele impresii despre Huawei Nova, telefon feminin şi reîncarnare de Nexus 6P (Video)</b>Huawei a inaugurat cu ocazia lui IFA 2016 gama de telefoane Nova, ce include deocamdată modelele Nova şi Nova Plus. Primul aduce cu un Huawei Nexus 6P mai compact şi e analizat în prezentarea hands on de mai jos, realizată de trimisul nostru la Berlin

Huawei a inaugurat cu ocazia lui IFA 2016 gama de telefoane Nova, ce include deocamdată modelele Nova şi Nova Plus. Primul aduce cu un Huawei Nexus 6P mai compact şi e analizat în prezentarea hands-on de mai jos, realizată de trimisul nostru la Berlin, Claudiu Sima.

Avem de-a face aici cu un smartphone destinat publicului feminin, în special prin prisma camerei selfie de 8 MP, cu acele funcţii speciale Beauty şi Makeup. Device-ul are un corp metalic unibody din aluminiu, care stă excelent în mână şi mare parte a farmecului său e reprezentată de către panoul frontal curbat din sticlă. Nu o să insistăm prea mult pe specificaţii, ele fiind mai degrabă din zona midrange, decât high end.

La bord avem Android Marshmallow cu EMUI 4.1, practic aceeaşi experienţă software ca pe Huawei P9. Camera din spate oferă captura video 4K, funcţie care nu se regăsea nici măcar pe modelele P9, deci e de apreciat. Huawei Nova are zona camerei acoperită cu sticlă, cu acea bandă fiind foarte similară cu cea a lui Nexus 6P. Terminalul e în magazine în această toamnă, în variante aurii, gri şi argintii, la preţul de 399 euro.

Huawei Nova, prezentare video hands-on

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×