Apple se apucă de făcut mobila?! Celebrul designer industrial Marc Newson se alătură echipei lui Jony Ive la Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple 658 ori
<b>Apple se apucă de făcut mobila?! Celebrul designer industrial Marc Newson se alătură echipei lui Jony Ive la Apple</b>Marc Newson este un celebru designer industrial, care mai nou face parte din angajații Apple. Pe Newson îl leagă o prietenie strânsă de Jony Ive, creierul designurilor revoluționare ale companiei din Cupertino. &nbsp; Cei doi au creat împreună...

Marc Newson este un celebru designer industrial, care mai nou face parte din angajații Apple. Pe Newson îl leagă o prietenie strânsă de Jony Ive, creierul designurilor revoluționare ale companiei din Cupertino.

Cei doi au creat împreună designul camerei Leica de mai jos. Astfel, Apple va avea înregimentați doi titani ai designului industrial, care vor lucra împreună la produse viitoare. Talentul e un aspect vital într-o companie, mai ales în 2014, când multe firme par în pană de idei. Cu câteva luni în urma Ive și Newson s-au ocupat de o licitație caritabilă la Sotheby's, după cum arată reportajul de mai jos.

newson

​

Pentru acea licitație designerii au pregătit un birou special din aluminiu de peste 4000 de dolari și o ediție limitată de cameră Leica. Noul angajat Apple e un soi de celebritate printre cei care creează designuri industriale, după ce a lucrat la Ford, Pentax, Nike și linia aeriană Qantas. Mobila să biomorphica e deja trademark și se vinde la prețuri de mii de dolari. Să însemne aceasta angajare că Apple va intra și în industria mobilei?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×