IFA 2014: Lenovo Vibe X2 hands on - "fotomodelul chinez multistratificat" expus la Berlin (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.366 ori
<b>IFA 2014: Lenovo Vibe X2 hands on - "fotomodelul chinez multistratificat" expus la Berlin (Video)</b>Lenovo Vibe X2 a fost o adevărată vedetă la standurile IFA din Berlin. Toată lumea se aduna să vadă primul handset multistratificat și unul dintre cele mai subțiri telefoane metalice din lume. Mai jos am pregătit pentru voi un clip hands on cu...

Lenovo Vibe X2 a fost o adevărată vedetă la standurile IFA din Berlin. Toată lumea se aduna să vadă primul handset multistratificat și unul dintre cele mai subțiri telefoane metalice din lume. Mai jos am pregătit pentru voi un clip hands on cu noul venit.

X2 vine cu o carcasă dreptunghiulară subțire, fabricată din aluminiu și construită folosind straturi din metal plasate unul deasupra celuilalt, astfel că versiunea roșie ajunge roșu închis pe părțile laterale și apoi neagră în zona ecranului. Terminalul dispune de o baterie de 2200 mAh și poate primi extensii prin accesorii speciale, prin care adăugați și alte "straturi" acestui handset. Spre exemplu, îi putem adăuga o baterie Vibe groasă de 5.1 mm, care aproape dublează viața bateriei handsetului.

Lenovo Vibe X2

Lenovo Vibe X2

​
Lenovo Vibe X2 se folosește de un display Full HD de 5 inch, măsoară 7.3 mm în grosime și cântărește 120 de grame. El dispune de 32 GB stocare, 2 GB RAM, conectivitate HSDPA, camera de 13 MP în spate și camera de selfie de 5 MP. Avem la dispoziție și un procesor MediaTek octa core de nouă generație, MT6595m, cu GPU PowerVR G600.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×