IFA 2014: Lenovo Vibe Z2 Pro hands on - flagship super high end, quad HD cu design metalic (Video)

1.453 ori
<b>IFA 2014: Lenovo Vibe Z2 Pro hands on - flagship super high end, quad HD cu design metalic (Video)</b>Lenovo Vibe Z2 Pro este răspunsul celor de la Lenovo pentru toate flagshipurile high end de pe piață, iar acest model a fost expus la IFA 2014, unde a fost filmat în clipul hands on de mai jos. Avem de-a face cu un terminal de mari dimensiuni, dar...

Lenovo Vibe Z2 Pro este răspunsul celor de la Lenovo pentru toate flagshipurile high end de pe piață, iar acest model a fost expus la IFA 2014, unde a fost filmat în clipul hands on de mai jos. Avem de-a face cu un terminal de mari dimensiuni, dar unul care arată bine, după cum se vede.

Vibe Z2 Pro este un device super high end, cu ecran quad HD de 6 inch și o baterie impresionantă de 4000 mAh. La interior avem un procesor Snapdragon 801, iar acest device rulează Android KitKat, cu o interfață custom Lenovo aplicată peste. Acest UI înseamnă că nu primiți zona separată pentru aplicații, toate fiind incluse pe homescreen. Noul model este destul de greu, cântărind 179 de grame și are margini destul de drepte și ascuțite.

Lenovo Vibe Z2 Pro​

Acest mega phablet vine și cu 3 GB RAM, iar ecranul său este un IPS, în cazul în care vă întrebați. în spatele sau găsim o cameră de 16 megapixeli, cu stabilizare optică, iar la interior se află 32 GB stocare și nu avem slot microSD la dispozite. Corpul metalic al lui Lenovo Vibe Z2 Pro măsoară doar 7.7 mm în grosime, rezonabil la o așa diagonală mare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×