IFA 2014: Lenovo Vibe Z2 hands on - telefon selfie midrange cu carcasă din aluminiu (Video)

1.469 ori
<b>IFA 2014: Lenovo Vibe Z2 hands on - telefon selfie midrange cu carcasă din aluminiu (Video)</b>în afară de flagshipuri și modele cu pretenții sau designuri arătoase, Lenovo a prezentat și un model pentru cei pasionați de poze selfie. El se numește Lenovo Vibe Z2 și poate fi admirat în sesiunea hands on de mai jos. &nbsp; Avem de-a face...

în afară de flagshipuri și modele cu pretenții sau designuri arătoase, Lenovo a prezentat și un model pentru cei pasionați de poze selfie. El se numește Lenovo Vibe Z2 și poate fi admirat în sesiunea hands on de mai jos.

Avem de-a face aici cu un handset midrange, care e destul de gros și greu și care adopta o carcasă solidă din aluminiu. Acest model a fost prezentat la IFA 2014 și include o cameră frontală de 8 MP, ideală pentru o fotografie duckface în oglinda din baie. Nu se cunoaște un preț exact pentru acest handset, dar se vehiculează suma de 300 de euro. El va fi lansat în Europa de Est, deci îl vom vedea și la noi.

Lenovo Vibe Z2​

Putem să numim acest device și phablet, având în vedere că vine cu ecran de 5.5 inch, cu rezoluție HD. Dotările sale includ și 2 GB RAM, două sloturi SIM, 32 GB stocare și nu primim și slot microSD se pare. în spate regăsim o cameră de 13 MP, cu blitz dual LED, iar procesorul este un quad core Snapdragon 410, cu GPU Adreno 306. Lenovo Vibe Z2 va sosi pe auriu, alb și titanium, cu o baterie de 3000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×