Imagine oficială cu Xperia Duo? Ne apropiem de debutul unui Sony Ericsson dual core...

1.621 ori
<b>Imagine oficială cu Xperia Duo? Ne apropiem de debutul unui Sony Ericsson dual core...</b>Sony Ericsson Xperia Duo a mai fost văzut până acum într-o serie de imagini neclare care nu prea inspirau încredere. Ei bine acum iată o presupusă imagine oficială a acestui telefon Sony Ericsson dual core, asemenea celora incluse în comunicatele...

Sony Ericsson Xperia Duoa mai fost văzut până acum într-o serie de imagini neclare care nu prea inspirau încredere. Ei bine acum iată o presupusă imagine oficială a acestui telefon Sony Ericsson dual core, asemenea celora incluse în comunicatele de presă.

Cât de reală este fotografia nu știm încă, dar instinctul îmi spune că în următoarele săptămâni Sony Ericsson va face un anunț cu privire la acest model. Zvonurile afirmă că Duo va fi mai puternic decât Samsung Galaxy S II, sosind cu un procesor dual core de 1.4GHz, dar există și speculații cu privire la un procesor Snapdragon de 1.2GHz identic cu cel de pe HTC Sensation.

Ce mă intrigă mai mult este display-ul de 4.5 inchi cu rezoluție qHD și presupusa cameră de 12 megapixeli din partea din spate a terminalului. încă o dată, aceste date nu au fost confirmate, dar un astfel de model ar fi binevenit în portofoliul Sony Ericsson, mai ales că ultimele terminale Xperia nu au avut foarte multe diferențe între ele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×