Sony are o problemă serioasă cu bloatware-ul, chiar şi pe modelele Xperia noi

1.183 ori
<b>Sony are o problemă serioasă cu bloatware-ul, chiar şi pe modelele Xperia noi</b>Modelele precendente Sony Xperia, dar și cele recent lansate se pare că au o problemă serioasă cu bloatware-ul - lucru descoperit de către cei de la XperiaBlog.net. Aceștia dezvăluie faptul că un smartphone Sony Xperia XA Ultra recent lansat, are atât de

Cei de la Xperiablog au semnalat o problemă pe care o împart atât modelele Xperia cele noi, cât şi o mulţime de alte terminale mobile, în special cele ce provin din China. E vorba despre bloatware şi sosirea pe piaţa cu prea multe aplicaţii preinstalate.

Xperia XA Ultra

Spre deosebire de alte companii, care au făcut din 32 GB varianta de pornire pentru handseturile lor, Sony încă vinde Xperia XA şi Xperia XA Ultra cu 16 GB stocare. Problema e că aceste modele au o grămadă de aplicaţii preinstalate şi ele nici nu pot fi înlăturate. E bizar pentru că pe restul flagshipurilor recente Sony Xperia puteai şterge aplicaţii precum Facebook să zicem.

Ce putem face e să dezactivăm aplicaţiile şi să ştergem datele asociate lor. Astfel, handseturile menţionate ajung la doar 8.43 GB de stocare liberă din 16 GB, lucru valabil atunci când porneşti Xperia XA Ultra pentru prima oară spre exemplu. Mai mult decât atât, după primul set de actualizări, cei de la Xperiablog s-au trezit cu doar 5.57 GB liberi.

Dacă mai faci şi câteva filmări şi instalezi un joc ai rămas practic pe zero. Şi Huawei şi ASUS trebuie să lucreze la această problemă cu bloatware-ul, având de obicei multe aplicaţii preinstalate, dintre care unele sunt în mod inexplicabil vreo 5 jocuri Gameloft.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×