LG Optimus Black alb, gata de lansare prin Orange România!

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.969 ori
<b>LG Optimus Black alb, gata de lansare prin Orange România!</b>Dacă v-a încântat LG Optimus Black cu al său display NOVA foarte luminos, ei bine aflați că varianta albă a telefonului se afla deja la Orange Concept Store. Am văzut chiar ieri acest telefon, în vreme ce testam modelul LG Optimus 3D, acesta din...

Dacă v-a încântat LG Optimus Black cu al său display NOVA foarte luminos, ei bine aflați că varianta albă a telefonului se afla deja la Orange Concept Store. Am văzut chiar ieri acest telefon, în vreme ce testam modelul LG Optimus 3D, acesta din urmă încadrat între "Black cel alb" și Optimus 2X, primul telefon dual core din lume.

"Stafia" Optimus Black a fost văzută în această săptămână în Marea Britanie și Olanda și iată că acum este rândul României să se pregătească de lansare. Un telefon foarte subțire, de doar 9.2 mm, dotat cu procesor de 1 GHz și un buton G ce oferă o modalitate de control foarte comodă, Optimus Black este un terminal atractiv.

îl găsiți la Orange de la 79 de euro cu abonament nou și Android 2.2 la bord. Rămâne de vazut ce prețuri se vor aplica pentru acest handset în varianta sa albă... Urmăriți pe Mobilissimo.ro deoarece în următoarele zile va fi publicat și un review al lui Optimus 3D.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×