Imaginea "scapata" cu Sony Ericsson Z660i ar putea fi un fals

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 966 ori
<b>Imaginea "scapata" cu Sony Ericsson Z660i ar putea fi un fals</b>Cei de la Unwired View au primit o imagine "scapata" cu noul Sony Ericsson Z660i, dar la o analiza mai atenta a acesteia, s-ar parea ca avem de-a face cu un fals. Terminalul este unul cu clapeta, suportand conectivitate 3G si fiind dotat cu o camera de 2...

Cei de la Unwired View au primit o imagine "scapata" cu noul Sony Ericsson Z660i, dar la o analiza mai atenta a acesteia, s-ar parea ca avem de-a face cu un fals.

Terminalul este unul cu clapeta, suportand conectivitate 3G si fiind dotat cu o camera de 2 megapixeli. Cu o grosime de 14mm, misteriosul telefon nu se dezvaluie publicului asa cum fac noile Toshiba Portege sau Sony Ericsson P5i. In schimb, stim ca Z660i a aparut pentru prima oara pe forumul Esato, sub forma unei schite brute, care seamana cu imaginea de mai sus. Daca luam in calcul faptul ca 2 surse diferite au "scapat" aceste poze, suntem aproape gata de a confirma veridicitatea terminalului.

Totusi, fara o confirmare a celebrului producator de handseturi, nu va putem asigura ca "mosul" ne va cadorisi cu un astfel de telefon, nici macar daca locuim peste Ocean. Era de asteptat ca in perioada Craciunului sa vedem numeroase terminale anuntate, sau "scapate" pe Internet, de dragul popularitatii, al cresterii vanzarilor, sau doar pentru popularitatea diverselor site-uri de profil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×