Sony Ericsson P5i, prins "in actiune"

1.517 ori
<b>Sony Ericsson P5i, prins "in actiune"</b>Un beta tester al telefonului Sony Ericsson P5i a "scapat" pe Internet o imagine cu mult-asteptatul handset, lasandu-ne sa intrezarim viitorul handsetului bazat pe Symbian 9.1. Desi intreaga poveste sta sub semnul zvonului, dispunem si de o serie de...

Un beta tester al telefonului Sony Ericsson P5i a "scapat" pe Internet o imagine cu mult-asteptatul handset, lasandu-ne sa intrezarim viitorul handsetului bazat pe Symbian 9.1.

Desi intreaga poveste sta sub semnul zvonului, dispunem si de o serie de specificatii tehnice, care condimenteaza aceasta veste. Pentru inceput, Sony Ericsson P5i este un slider, care va rula o versiune a lui Symbian 9.1, beneficiind si de interfata UIQ4. Totusi, conform zvonurilor, este posibil ca terminalul sa soseasca pe piata dotat cu interfata UIQ 3.2. Display-ul lui P5i este unul cu diagonala de 2.8 inch si rezolutie complet VGA, perfect pentru vizionarea clipurillor video si web surfing.

Lista de specificatii include si un GPS, dar si conectivitate 802.11 b/g Wi-Fi, plus o camera de exceptie, de 5 megapixeli, evident CyberShot. Memoria interna de 160MB va fi salvata de sloturile M2 si microSD, iar terminalul va fi pus in miscare de un procesor de 360 MHz. Dupa cum afirmam anterior, toate acestea sunt speculatii deocamdata, dar ele asteapta doar un semn si o confirmare a celor de la Sony Ericsson in cadrul Congresului Mobile World din februarie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×