Cum sa faci o factura mobila de 85.000 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.269 ori
<b>Cum sa faci o factura mobila de 85.000 de dolari</b>Probabil va amintiti de celebra factura iPhone de 300 de pagini, consecinta evidenta a minutelor "nelimitate" vorbite de catre un utilizator exagerat. Ei bine, Justine, "vorbareata" posesoara de iPhone s-a ales cu o factura de doar 274 de dolari atunci,...

Probabil va amintiti de celebra factura iPhone de 300 de pagini, consecinta evidenta a minutelor "nelimitate" vorbite de catre un utilizator exagerat. Ei bine, Justine, "vorbareata" posesoara de iPhone s-a ales cu o factura de doar 274 de dolari atunci, dar recordul sau a fost batut de o factura de 85.000 de dolari.

Un canadian fara simtul masurii a primit o asemenea factura de la Bell Mobility, crezand de asemenea ca foloseste un plan tarifar nelimitat. Problema e ca Piotr Staniasek semnase deja pentru un abonament la serviciul date, unul nelimitat, nestiind ca nu isi putea conecta handsetul la laptop. Acest lucru reprezinta o violare a abonamentului nelimitat Bell si astfel, utilizatorul va trebui sa plateasca uriasa suma.

85.000?! Probabil va amintiti de acel articol in care comparam tarifele din toata lumea, declarand ca mai bine am vorbi din Africa pe telefonul mobil, decat din Canada, unde planurile tarifare sunt uriase. Dupa o negociere atenta, Piotr a reusit sa ii convinga pe cei de la Bell sa scada factura la "doar" 3.400 de dolari, o suma rezonabila, dar totusi mare pentru un utilizator de rand. Macar aceasta suma nu i-ar ajunge unui om pentru a cumpara o masina de lux, cum era cazul celei anterioare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×