Imagini spion cu Huawei P8 ajung pe web înainte lansării programate pentru 15 aprilie

786 ori
<b>Imagini spion cu Huawei P8 ajung pe web înainte lansării programate pentru 15 aprilie</b>După cum bine știți, pe data de 15 aprilie, compania chineză Huawei va dezvălui oficial un nou smartphone cunoscut p&acirc;nă la acestă oră sub denumirea Huawei P8. Modelul &icirc;n cauză se afișează astăzi camuflat &icirc;ntr-o carcasă de...

După cum bine știți, pe data de 15 aprilie, compania chineză Huawei va dezvălui oficial un nou smartphone cunoscut până la acestă oră sub denumirea Huawei P8. Modelul în cauză se afișează astăzi camuflat într-o carcasă de protecție care din păcate nu ne lasă să vedem prea multe.

Sursa chineză din spatele acestor imagini ne dezvăluie faptul că telefonul sosește cu procesor octa-core de 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și sistemul de operare Android 4.4 KitKat, specificații care se contrazic cu leak-urile din ultima vreme sosite pe web.

Huawei P8

Totuși, potrivit site-ului chinez, acest smartphone, cât și specificațiile sale sunt cele ale unui device prototip astfel încât să fie prevenite scăpările de informații. În același timp, cei de la igeek.com.cn spun că Huawei P8 sosește cu o cameră foto foarte performantă cu rezultate excepționale la captura low-light, un lucru pe care l-am remarcat și în cel mai recent teaser Huawei.

Imagini spion cu Huawei P8 ajung pe web înainte lansării programate pentru 15 aprilie

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×