Huawei dezvăluie un clip promoțional pentru modelul P8; camera foto va excela la captura low-light

564 ori
<b>Huawei dezvăluie un clip promoțional pentru modelul P8; camera foto va excela la captura low-light</b>După ce &icirc;n această dimineața cei de la LG dezvăluiau un prim teaser video &icirc;n care puteam vedea formele lui LG G4, la scurt timp și compania rivală Huawei a &icirc;ncărcat un material similar chiar &icirc;naintea&nbsp;lansării oficiale...

După ce în această dimineața cei de la LG dezvăluiau un prim teaser video în care puteam vedea formele lui LG G4, la scurt timp și compania rivală Huawei a încărcat un material similar chiar înaintea lansării oficiale a lui P8 programată pentru 15 aprilie. Din câte putem vedea, întregul clip video se referă la capabilitățile camerei foto de pe acest device.

Astfel, ne-am putea aștepta ca odată lansat, Huawei P8 să aducă la pachet o cameră foto principală care să ofere calitate de top în ceea ce privește captura în condiții low-light. Potrivit datelor scăpate anterior pe web, acest model va sosi cu un senzor foto de 13 megapixeli cu bliț dual-LED.

Pe partea hardware vom fi întâmpinați de un display Full HD de 5.2 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, și de un chip Kirin 935. Din câte se pare, luna aprilie se anunță a fi una bogată în terminale ce vor oferi camere foto de calitate. Cât de mult contează pentru voi acest factor în alegerea unui device?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×