Apple lansează oficial iOS 8.3 pentru iPhone, iPad și iPod Touch

736 ori
<b>Apple lansează oficial iOS 8.3 pentru iPhone, iPad și iPod Touch</b>După o perioadă de testare de c&acirc;teva luni, astăzi cei de la Apple dezvăluie oficial lansarea lui iOS 8.3, versiune ce va putea fi instalată pe iPhone, iPad sau iPod Touch. Printre modificările aduse la pachet se numără și oferirea unor noi...

După o perioadă de testare de câteva luni, astăzi cei de la Apple dezvăluie oficial lansarea lui iOS 8.3, versiune ce va putea fi instalată pe iPhone, iPad sau iPod Touch. Printre modificările aduse la pachet se numără și oferirea unor noi limbi pentru Siri (rusă, daneză, olandeză, tailandeză, suedeză, turcă și poloneză), asistent virtual a cărui voce a fost și ea actualizată.

De asemenea, ni se dezvăluie faptul că update-ul aduce 300 noi caractere emoji, cât și o nouă tastatură pentru inserarea acestor simboluri. Această tastatură adoptă un UI pe bază de scrolling, modalitate aleasă pentru acomodarea cu numeroasele simboluri zâmbitoare aduse în update.

În același timp se pot observa și unele update-uri minore la nivel de performanță. Revenind la Siri, aflăm că un alt lucru pe care acest asistent virtual îl poate face acum, este și acela de a suna un contact din agendă direct pe difuzor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×