iMos Craciun sau Mos Craciun Portable? iPad, Xbox, Wii si PlayStation - dorintele copiilor pentru 2010

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.587 ori
<b>iMos Craciun sau Mos Craciun Portable? iPad, Xbox, Wii si PlayStation - dorintele copiilor pentru 2010</b>S-au dus vremurile cand dulciurile, papusile si trenuletele erau cadourile ideale de Craciun. Acum se pare ca vom asista in 2010 la un iCraciun, dominat de produse Apple, dar si de console PlayStation, Xbox si Nintendo. Cine ar putea rezista unui Kinect...

S-au dus vremurile cand dulciurile, papusile si trenuletele erau cadourile ideale de Craciun. Acum se pare ca vom asista in 2010 la un iCraciun, dominat de produse Apple, dar si de console PlayStation, Xbox si Nintendo. Cine ar putea rezista unui Kinect sau PlayStation Move?

Un studiu recent efectuat pe un esantion alcatuit din 2138 de copii a demonstrat ca pentru Craciunul din acest an copiii isi doresc produse electronice, fie ca e vorba de iPhone, iPad, un PS3 sau Xbox. Si nici nu e vorba doar de baieti, caci si fetele doresc mai degraba un iPod Touch sau Nintendo DS, decat o papusa Barbie.

Va fi greu pentru parinti sa isi multumeasca odraslele, mai ales cu atat de multe produse rivale in magazine. Reducerile si bonusurile isi vor spune cuvantul in perioada frenetica de cumparaturi ce va debuta in decembrie. Retineti ca mai sunt 2 luni pana la Craciun, deci ar fi cazul sa facem economii daca dorim sa avem "un gadget cu touchscreen" sub brad, chiar si pe vreme de criza.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×