PlayStation Phone este real: iata primele imagini cu telefonul-consola!

1.922 ori
<b>PlayStation Phone este real: iata primele imagini cu telefonul-consola!</b>Desi pare greu de crezut, mult-asteptatul PlayStation Phone este real si poate fi admirat in imaginile de mai jos, publicate in premiera de cei de la Engadget. Dupa numeroase speculatii cu privire la designul sau, se pare ca Sony Ericsson a realizat un...

Desi pare greu de crezut, mult-asteptatul PlayStation Phone este real si poate fi admirat in imaginile de mai jos, publicate in premiera de cei de la Engadget. Dupa numeroase speculatii cu privire la designul sau, se pare ca Sony Ericsson a realizat un hibrid dintre un model XPERIA si PSP Go! Handsetul din imaginea de mai jos va rula cel mai probabil Android 3.0/2.3, iar lista sa de specificatii o aflati din randurile urmatoare:

Terminalul va permite descarcarea jocurilor cu ajutorul lui Sony Marketplace, un magazin special creat pentru aceasta noua platforma. Iata si lista de dotari a lui PlayStation Phone:

  • CPU: 1GHz Qualcomm MSM8655
  • Memorie: 512MB RAM, 1GB ROM, slot microSD
  • Display: undeva intre 3.7 si 4.1 inchi
  • OS: Android
  • Conectivitate: WiFi, Bluetooth

Dupa cum puteti observa, partea glisanta care include sistemul de control pentru jocuri incorporeaza si un touchpad alungit in partea centrala. Aparent, acesta suporta multitouch, iar daca priviti cu atentie imaginile din acest articol, descoperiti si butoanele L si R din partea laterala a handsetului. Zvonurile afirma ca acest produs va sosi pe piata in 2010, dar 2011 pare mai realist in acest moment. Retineti, acesta este doar un prototip!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×