Încă 3 noi modele Samsung Galaxy primesc trademark: Metrix, Velvet și Legend

1.191 ori
<b>Încă 3 noi modele Samsung Galaxy primesc trademark: Metrix, Velvet și Legend</b>De când a început 2012, Samsung a brevetat peste 5-6 nume de telefoane mobile, dacă nu mă înșel. Ei bine, iată că acum producătorul sud-coreean mai primește copyright pentru încă trei. Este vorba despre Samsung Galaxy Metrix, Velvet și...

De când a început 2012, Samsung a brevetat peste 5-6 nume de telefoane mobile, dacă nu mă înșel. Ei bine, iată că acum producătorul sud-coreean mai primește copyright pentru încă trei. Este vorba despre Samsung Galaxy Metrix, Velvet și Legend.

E interesant faptul că Samsung își permite să și repete nume, cum e cazul lui Galaxy Next, deși există deja un telefon cu acest nume, sau telefonul cu proiector Beam, care există și el... ca nume. Câtă vreme produsul mai vechi cu nume similar nu mai e pe piață, toate bune și frumoase, nu-i așa? Ca de obicei, mă aștept ca unele dintre aceste nume să fie de fapt variante ale aceluiași telefon și știm cu toții că americanilor le plac numele variate și care sună cool. Amintiți-vă că Samsung Galaxy S și S II au avut 5-6 nume diferite în State, în funcție de operatorul care le vindea.

E posibil ca Metrix/Velvet/Legend să fie denumiri aplicate lui Galaxy S III peste Ocean, sau poate că Samsung are încă o serie de terminale gata de debut. știm cu toții că firma asiatică este cea mai prolifica și scoate terminale noi pe bandă rulantă, fie că sunt parte a seriei Galaxy sau pur și simplu modele low end. Voi ce nume ați vrea să aibă Galaxy S III, dacă ar fi să primească un nume mai comercial?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×