Huawei Ascend P1 vine la vară! Începe invazia chineză?

1.198 ori
<b>Huawei Ascend P1 vine la vară! Începe invazia chineză?</b>Huawei a organizat prima conferință de presă de la MWC 2012 și am fost acolo pentru a vă oferi informații la cald. Printre altele am aflat că producătorul asiatic nu mai dorește să fie asociat doar cu terminale low end sau cu echipamente...

Huawei a organizat prima conferință de presă de la MWC 2012 și am fost acolo pentru a vă oferi informații la cald. Printre altele am aflat că producătorul asiatic nu mai dorește să fie asociat doar cu terminale low end sau cu echipamente telecom, ci începe să ia în serios competiția pe piața smartphone. în afară de modelele quad core pe care le pregătește Huawei îl avem și pe Ascend P1 și pe ruda sa ultra subțire P1 S. Ei bine, aflați că P1 ar putea sosi în Europa la vară.

Huawei a anunțat cu câteva ore în urmă datele de lansare pentru Ascend P1, un telefon Android 4.0 bine dotat. Terminalul sosește azi în magazinele din China, apoi va debuta în Australia, Taiwan și Hong Kong în mai și în America Latină în iunie. Europa îl va primi de-a lungul verii și avem aici de-a face cu un smartphone gros de 7.7 mm, care rulează cel mai nou Android și este dotat cu un display Super AMOLED qHD de 4.3 inch, plus o cameră de 8 megapixeli și un procesor dual core TI OMAP 4460 de 1.5 GHz.

P1 oferă și suport Dolby Mobile, pentru o experiență audio cu surround, folosind căștile sau sistemul home theater conectat prin HDMI la terminal. Deja telefonul este epuizat în stocurile din China dupa precomenzi, conform oficialului Huawei Yu Chengdong. Acum îl așteptăm și pe anorexicul Ascend P1 S să primească o dată de lansare și sunt siguri că mulți sunt tentați să cumpere "cel mai subțire smartphone din lume", cu grosime de 6.7 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×