HTC J apare În Japonia pe site-ul HTC, model Android 4.0 cu căști Beats

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.130 ori
<b>HTC J apare În Japonia pe site-ul HTC, model Android 4.0 cu căști Beats</b>Se pare că HTC nu ia un moment de pauză așteptând să vadă vânzările seriei One, anunțată la MWC 2012, ci pregătește deja noi modele de terminale. Astfel, după ce am aflat că HTC Golf aka Wildfire C va aduce o parte din atributele seriei One...

Se pare că HTC nu ia un moment de pauză așteptând să vadă vânzările seriei One, anunțată la MWC 2012, ci pregătește deja noi modele de terminale. Astfel, după ce am aflat că HTC Golf aka Wildfire C va aduce o parte din atributele seriei One celor cu buzunar mai strâns, acum apare și modelul HTC J, cu nume de cod ISW13HT. El a fost descoperit pe site-ul oficial HTC din Japonia, dar scos rapid de pe site.

HTC J a fost listat drept un produs ce urma a fi vândut de către operatorul local KDDI și compatibil cu rețeaua WiMAX. Același nou-venit rulează Android 4.0 ICS cu HTC Sense 4.0 și se folosește un procesor Qualcomm Snapdragon S4, o opțiune deja populară pe noile HTC-uri, plus 1 GB RAM și 16 GB memorie internă. Avem la dispoziție și un slot microSD și un display QHD de 4.3 inch. HTC J va veni și într-o variantă albă și va avea la pachet și căștile Beats Audio, deși auzisem că HTC ar intenționa să nu le mai ofere pe terminalele viitoare.

în privința dimensiunilor, avem aici un smartphone gros de 10 mm și lat de 66 mm, iar înainte ca pagina să fie scoasă de pe web HTC Japonia anunță o lansare în primăvara lui 2012. Cum rămâne cu promisiunea celor de la HTC că vor scoate telefoane "puține și bune" și că seria One va avea mai puțini membri? Ați văzut anul trecut cum s-a diluat faima lui HTC Sensation cu tentativele de telefon numite HTC Sensation XE și XL, care nu aduceau nimic cu adevărat nou.

HTC J apare În Japonia pe site-ul HTC, model Android 4.0 cu căști Beats

HTC J apare În Japonia pe site-ul HTC, model Android 4.0 cu căști Beats

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×