Inca o baterie de telefon Nokia explodeaza!

1.808 ori
<b>Inca o baterie de telefon Nokia explodeaza!</b>Nokia investigheaza la ora actuala cazul unei baterii care a explodat ieri, in timp ce se incarca, posesorul telefonului distrus afirmand ca handsetul era produs de compania finlandeza. Nefericitul posesor al terminalului explodat este Norman Sievewright,...

Nokia investigheaza la ora actuala cazul unei baterii care a explodat ieri, in timp ce se incarca, posesorul telefonului distrus afirmand ca handsetul era produs de compania finlandeza.

Nefericitul posesor al terminalului explodat este Norman Sievewright, un neo zeelandez, trezit in mijlocul noptii de zgomotul produs de explozia bateriei telefonului sau. Barbatul afirma ca si-a gasit handsetul pe covor in flacari si scotand fum la ora 1.30 noaptea. Se pare ca telefonul era produs de Nokia, compania cerandu-i ghinionistului posesor sa returneze terminalul pentru investigatii. Un reprezentant al producatorului finlandez a mentionat ca pana la investigarea telefonului si a incarcatorului nu se pot face speculatii care ar afecta imaginea celor de la Nokia.

Probabil va amintiti ca in luna august a acestui an Nokia a anuntat oficial ca 46 de milioane de baterii BL-5C incluse in terminalele sale sunt vulnerabile la un scurt-circuit care poate provoca supraincalzirea acestora. Producatorul s-a oferit sa inlocuiasca gratuit bateriile cu probleme, fiind raportate doar 100 de handseturi defectuoase din cele 46 de milioane. Nu se cunoaste inca tipul bateriei care a explodat pe covorul neo-zeelandezului, dar ceea ce stim este ca, in urma cu cateva zile un muncitor din Coreea de Sud a murit din cauza exploziei telefonului sau, aflat in buzunarul de la piept.

Telefonul "ucigas" a fost produs de LG si se pare ca acesta s-a topit afectand inima si plamanii muncitorului. Luand in calcul faptul ca 300 de milioane de telefoane mobile au fost vandute in ultimul trimestru al anului, astfel de explozii ale bateriilor sunt extrem de rare, dar totusi periculoase.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×