E-TEN Glofiish X650, un X600 superdotat

Autor:  | Publicat în:  Eten 2.692 ori
<b>E-TEN Glofiish X650, un X600 superdotat</b>Sunteti deja fanii proaspat anuntatului Glofiish X600, dar doriti ceva mai mult? Ei bine, se pare ca terminalul mentionat anterior va primi un upgrade, sub forma modelului X650, care ofera utilizatorilor in plus suport radio FM si un display mai...

Sunteti deja fanii proaspat anuntatului Glofiish X600, dar doriti ceva mai mult? Ei bine, se pare ca terminalul mentionat anterior va primi un upgrade, sub forma modelului X650, care ofera utilizatorilor in plus suport radio FM si un display mai performant.

X650 pastreaza formula originala a lui X600, aducand cateva schimbari la capitolul culoare si adaugand un tuner FM, feature ideal pentru melomani. Din pacate, noul model nu ofera suport pentru conectivitate 3G, dar, conform ultimelor zvonuri, handsetul ar putea include un display VGA, spre deosebire de cel QVGA cu care este dotat X600. In acest caz, tunerul FM devine neglijabil, mai importanta fiind rezolutia de 640 x 480 pixeli pe care o suporta potentialul display imbunatatit al lui E-TEN Glofiish X650.

Pana ce terminalul si predecesorul sau vor ajunge pe piata din Romania, putem admira celebrul model X800, al carui review video este disponibil deja pe Mobilissimo.ro. Acest telefon se afla deja in magazinele romanesti, incantand atat publicul din categoria business, cat si adolescentii  pasionati de tehnologie de varf. Domnia telefoanelor Windows Mobile tocmai a inceput, odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna, momentul cand buzunarele sunt extrem de deschise.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×