Scandalul cu bateriile explozive de pe Galaxy Note 7 ar putea costa Samsung 1 miliard de dolari

1.619 ori
<b>Scandalul cu bateriile explozive de pe Galaxy Note 7 ar putea costa Samsung 1 miliard de dolari</b>Avem noi ramificaţii şi detalii despre problema Samsung cu bateriile explozive ale lui Note 7 şi scandalul ce a urmat după. Sud coreenii afirma că toate acestea îi vor costa o sumă uriaşă, pe care analiştii o estimează la 1 miliard de dolari.

Avem noi ramificaţii şi detalii despre problema Samsung cu bateriile explozive ale lui Note 7 şi scandalul ce a urmat după. Sud coreenii afirmă că toate acestea îi vor costa o sumă uriaşă, pe care analiştii o estimează la 1 miliard de dolari.

Samsung a livrat peste 2.5 milioane de unităţi ale lui Galaxy Note 7, iar acum toate trebuie rechemate pentru a le înlocui bateria. Producătorul va oferi alte terminale la schimb utilizatorilor sau va oferi contravaloarea lor celor ce nu doresc alt Note 7. Toate aceste mutări presupun şi costuri, ce vor taxa Samsung cam cât i-au costat daunele din procesele cu Apple pentru designuri copiate cu câţiva ani în urmă.

Graba cu care Samsung a reacţionat şi s-a mobilizat ar putea totuşi servi brandului pe termen lung, arătând că lor le pasă de clienţi mai mult decât de profit. Într-o lume în care o problemă gravă cu antena era tratată de Apple cu "you're holding it wrong" şi Samsung putea foarte bine să zică să încărcăm Note 7 altfel. Totuşi aici se pune problema unei explozii, care poate răni sau chiar ucide utilizatorul.

Vă reamintesc că e vorba de 35 de cazuri din 1 milion de unităţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×