Încă o fotografie cu Huawei Mate 10 Pro este zărită online; vedem de această dată homescreen-ul în chineză

1.320 ori
<b>Încă o fotografie cu Huawei Mate 10 Pro este zărită online; vedem de această dată homescreen-ul în chineză</b>Continuă și scăpările asociate lui Huawei Mate 10 Pro, phablet de top ce este așteptat să debuteze oficial într-un eveniment programat pentru data de 16 octombrie. Am văzut ieri o fotografie cu terminalul ce avea un aer de material editat în

În cursul zilei de ieri și-a făcut apariția online și o presupusă fotografie cu Huawei Mate 10 Pro, phablet-ul programat pentru lansare în cadrul unui eveniment de presă ce are loc pe 16 octombrie. Acel material avea un aer de fotografie editată în Photoshop, mai ales datorită acelui logo de la bază cam intrat la apă. Astăzi însă vedem o nouă fotografie, una ceva mai detaliată care pare a opta pentru același font al logo-ului.

Huawei Mate 10 Pro

Această imagine pe care o vedeți mai sus ne prezintă de această dată homescreen-ul EMUI în limba chineză și acele iconițe caracteristice ROM-ului Huawei. Avem un panou frontal cu margini laterale extrem de înguste, iar acele bărbii de sus și jos sunt de dimensiuni reduse, fiind astfel loc suficient pentru un logo și pentru plasarea camerei frontale, a senzorilor aferenți și a earpiece-ului.

Odată cu acest leak apare și mențiunea unor dotări ale telefonului, printre acestea numărându-se un display de 6.1 inch cu rezoluție Quad HD, a procesorului Kirin 970 și a 6 GB RAM. Vom avea 64 GB de stocare flash, o baterie de peste 4000 mAh și aparent Android 8.0 Oreo din fabrică. Inedită este mențiunea unei camere duale Leica în spate de 34 megapixeli, ceea ce este greu de crezut.. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×