O presupusă fotografie reală cu Huawei Mate 10 Pro se afișează online; display-ul pare a fi de peste 6 inch

1.137 ori
<b>O presupusă fotografie reală cu Huawei Mate 10 Pro se afișează online; display-ul pare a fi de peste 6 inch</b>După ce am văzut panourile frontale destinate lui Huawei Mate 10 Pro, este momentul ca astăzi să descoperim și o presupusă fotografie reală cu terminalul în cauză. Sunt mari șanse să fie doar o fotografie editată a unui astfel de panou de care vorbim

Recent v-am prezentat o serie de fotografii ale panoului frontal destinat lui Huawei Mate 10 Pro, singurul model din seria Mate 10 ce va opta pentru un ecran cu raport 18:9 și pentru o diagonală de peste 6 inch. Descoperim între timp pe rețeaua de socializare Weibo și o presupusă fotografie a acestei variante Pro pe care o puteți vedea mai jos și care ne oferă un indiciu cu privire la dimensiunea telefonului.

Huawei Mate 10 pro

La prima vedere pare a fi mai apropiat la capitolul diagonală de un Xiaomi Mi Mix aș zice, ecranul fiind de-a dreptul uriaș. Muchiile laterale sunt foarte înguste, iar cea suficientă pentru acomodarea earpiece-ului, camerei frontale și a senzorilor de lumină. În partea de jos avem un logo Huawei cam intrat la apă, acesta fiind poate un semn al faptului că fotografia de aici este una editată.

Ca dotări hardware așteptați-vă la noul procesor HiSilicon Kirin 970, la 6 GB RAM și poate chiar la o baterie de peste 3500 mAh ținând cont de diagonala uriașă. Nu va lipsi nici camera duală din spate cu optică Leica și probabil primim un scanner de amprente în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×