Inca o imagine cu Sony Ericsson P5 Paris plus lista de specificatii

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.506 ori
<b>Inca o imagine cu Sony Ericsson P5 Paris plus lista de specificatii</b>Dupa ce am vazut in ultimele luni zeci de poze blurrate cu Sony Ericsson P5 (Paris), a venit momentul in sfarsit pentru o imagine clara si cateva specificatii credibile. Handsetul a fost postat pe un forum de specialitate, deci trebuie sa luam in calcul o...

Dupa ce am vazut in ultimele luni zeci de poze blurrate cu Sony Ericsson P5 (Paris), a venit momentul in sfarsit pentru o imagine clara si cateva specificatii credibile.

Handsetul a fost postat pe un forum de specialitate, deci trebuie sa luam in calcul o "opera" in Photoshop si un zvon bine gandit. Totusi, aflam ca mult-asteptatul smartphone de la Sony Ericsson va avea A-GPS, o camera de 5 megapixeli, un display de 2.6 inch, Google Maps, tastatura QWERTY si un design foarte estetic. Utilizatorul acelui forum mentionat anterior nu era prea incantat de acest handset, declarand ca nu exista progrese semnificative in aceasta serie Sony Ericsson.

Dupa cum spuneam si intr-un articol anterior, se pare ca Sony Ericsson Bei Bei si P5 Paris merg "mana in mana", de vreme ce ultimele "imagini spion" infatisau ambele terminale, iar telefoanele au beneficiat de noi informatii in aceasta saptamana. Sa fie aceasta imagine un indiciu al faptului ca urmeaza lansarea/anuntul sau oficial?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×