Primul telefon cu ecran HDR e de fapt un fals; Sony Xperia X Premium infirmat de Sony Mobile Taiwan

1.454 ori
<b>Primul telefon cu ecran HDR e de fapt un fals; Sony Xperia X Premium infirmat de Sony Mobile Taiwan</b>Aflam în urmă cu doar câteva zile despre posibilitate ca Sony să vină pe piață cu o variantă Premium pentru modelul X Performance, telefon cu display HDR la bord. Astăzi, informația în cauză este infirmată chiar de către compania japoneză ce susține că

Scriam cu câteva zile în urmă că Sony ar pregăti un nou smartphone cu dotări high end, un model cu un ecran uimitor la prima vedere. Acela era modelul Sony Xperia X Premium, care în ciuda scăpărilor din ultima vreme a fost în cele din urmă infirmat de către Sony Mobile Taiwan.

Seria Sony Xperia X debuta în februarie, prin modelele Xperia X, Xperia XA şi Xperia Performance, dar Xperia X Premium apărea în ecuaţie de abia în ultima săptămână. Terminalul ar fi trebuit să se remarce printr-un ecran Whitemagic LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD şi luminozitate de până la 1300 de unităţi nits, cu mult peste alte telefoane de pe piaţă.

În plus, acesta era şi primul terminal cu ecran HDR şi ar fi oferit o adâncime a culorii de până la 1.07 miliarde de culori, dar si o rată de refresh de 120 Hz. De asemenea, acest smartphone ar avea şi contrast ratio de 2000:1, iar dotările sale ar fi la nivel de flagship, inclusiv procesorul Snapdragon 820, cei 3 GB RAM şi portul USB Type C.

Evident, toate acestea nu mai contează acum după infirmare, deşi nu iese fum fără foc şi există probabil un sâmbure de adevăr pe undeva. Posibil să vedem telefonul sub alt nume la IFA 2016.

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×