Sony Xperia Z4 apare în noi imagini live ce confirmă prezența chip-ului Snapdragon 810

820 ori
<b>Sony Xperia Z4 apare în noi imagini live ce confirmă prezența chip-ului Snapdragon 810</b>Dacă p&acirc;nă acum un an cei de la Sony ne&nbsp;aduceau pe piață 2 flagship-uri la interval de 6 luni, iată că &icirc;n 2015 japonezii adoptă o altă strategie. Astfel, va fi lansat doar un singur terminal din gama de top, acesta urm&acirc;nd a...

Dacă până acum un an cei de la Sony ne aduceau pe piață 2 flagship-uri la interval de 6 luni, iată că în 2015 japonezii adoptă o altă strategie. Astfel, va fi lansat doar un singur terminal din gama de top, acesta urmând a fi numit Sony Xperia Z4. Astăzi putem admira device-ul pregătit de Sony în noi imagini live.

Pe lângă design-ul omni-balance pe care tot îl vedem aplicat telefoanelor din gama Xperia Z, aceste noi fotografii confirmă totodată și prezența unui procesor Qualcomm Snapdragon 810 (MSM8994), chip-ul high-end a celor de la Qualcomm regăsit până acum pe HTC One M9, LG G Flex 2 și Xiaomi Mi Note Pro.

Deși este vorba de un terminal prototip, observăm că telefonul din imaginea de mai sus are rama din jurul carcasei desprinsă, problemă pe care am putea să o întâmpinăm și la ediția finală de retail. Rămâne de văzut cum se va prezenta telefonul odată lansat oficial și ce alte dotări vom mai primi la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×