Încă un teaser Allview pentru X2 Soul Mini Își face apariția, cu referire la greutatea scăzută

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.393 ori
<b>Încă un teaser Allview pentru X2 Soul Mini Își face apariția, cu referire la greutatea scăzută</b>Dacă Allview Impera I&nbsp;ne șoca prin faptul că el cântărea foarte puțin (98.9 grame), se pare că aceeași abordare o va primi și Allview X2 Soul Mini, terminal care a primit numeroase teasere&nbsp;recent. Unul nou vedem și astăzi, unul cu o...

Dacă Allview Impera I ne șoca prin faptul că el cântărea foarte puțin (98.9 grame), se pare că aceeași abordare o va primi și Allview X2 Soul Mini, terminal care a primit numeroase teasere recent. Unul nou vedem și astăzi, unul cu o pânză de păianjen inclusă.

El menționează o greutate foarte scăzută pentru noul device, undeva sub 99 de grame. Deja ne așteptam ca acest model să fie foarte subțire, undeva pe la 5.1 mm, iar gramajul va fi și el redus. Având în vedere faptul că ultimul teaser promova o aplicație ce permite "machiajul" virtual și având în vedere și talia redusă a acestui model, îl vedem că un produs destinat publicului feminin.

Cu Charm Cam la bord și cu o greutate care îl face de nesimțit în poșetă, handsetul ar putea deveni un hit pentru doamne și domnișoare, mai ales dacă prețul e atractiv. Din păcate nu avem o dată clară a lansării, dar bănuim că ea va avea loc săptămâna viitoare, undeva în primele zile ale săptămânii. Voi ce așteptări aveți de la acest nou venit?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×