Allview postează un nou teaser pentru X2 Soul Mini, un nou telefon ultrasubțire

1.586 ori
<b>Allview postează un nou teaser pentru X2 Soul Mini, un nou telefon ultrasubțire</b>Ultimele 2 săptămâni au fost marcate de câteva teasere foarte interesante din partea celor de la Allview, semn că ni se pregătesc terminale atractive. Am avut aici&nbsp;un teaser care ne prezenta două noi modele Xtreme, printre care și un Mini,...

Ultimele 2 săptămâni au fost marcate de câteva teasere foarte interesante din partea celor de la Allview, semn că ni se pregătesc terminale atractive. Am avut aici un teaser care ne prezenta două noi modele Xtreme, printre care și un Mini, iar azi vedem imaginea de mai jos:

E vorba despre Allview X2 Soul Mini, dacă ne permiteți speculația, care are toate șansele să fie cel mai subțire telefon din lume, în versiunea cu brand Allview. E vorba aici despre o rebranduite a lui Gionee Elife S5.1, care măsoară un incredibil 5.15 mm în grosime, iar dotările sale includ un display HD de 4.8 inch, procesor Snapdragon 400 și o cameră de 8 MP în spate, plus baterie de 2100 mAh.

Remarcați că în acest teaser e scoasă în evidență și funcția Charm Cam, cea care vă permiteți să editați fețele celor fotografiați, cu tot soiul de editări de tip machiaj (farduri, rujuri virtual aplicate, înlăturări ale imperfecțiunilor feței). O căutare rapidă pe web a acelui model Gionee menționat mai sus ne arată că versiunea sa albă are și ea marginile aurii, ca și acest model, deci încă un indiciu cu privire la identitate acestui telefon ultraslim.

Să nu uităm și că ni se pregătesc telefoane Allview cu super camere între timp... Tot ce rămâne acum e să așteptăm lansarea!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×