Încă un telefon Windows Phone Nokia misterios Își face apariția Într-un brevet de design

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.241 ori
<b>Încă un telefon Windows Phone Nokia misterios Își face apariția Într-un brevet de design</b>După avalanșa de informații despre noile terminale HTC, LG și Samsung de la MWC 2013, iată că și Nokia începe să aibă parte de scăpări. Astăzi luăm contact cu ceea ce pare a fi un nou brevet de design pentru un telefon care amintește de un...

După avalanșa de informații despre noile terminale HTC, LG și Samsung de la MWC 2013, iată că și Nokia începe să aibă parte de scăpări. Astăzi luăm contact cu ceea ce pare a fi un nou brevet de design pentru un telefon care amintește de un model Windows Phone ajuns pe web în 2011 și care nu s-a mai transformat în produs real.

Brevetul a fost de fapt depus în decembrie 2011, dar imaginile cu acest model ar fi apărut încă din august 2011, chiar înainte ca primul Windows Phone produs de Nokia să fie anunțat. Forma device-ului din noul brevet și partea curbată din spate aduc mult cu modelul din 2011, iar zona în care se afla difuzorul și modul camerei se potrivesc perfect. în ultima vreme se vorbește tot mai mult despre Nokia EOS, acel cameraphone de 41 MP cu Windows Phone pe care l-am putea vedea în Barcelona.

Încă un telefon Windows Phone Nokia misterios Își face apariția Într-un brevet de design

Să fie acesta modelul în cauză sau doar urmașul lui Lumia 920 botezat Catwalk? în orice caz, spatele curbat trebuie să aibă o explicație, iar un senzor masiv al camerei sună ca o explicație rezonabilă. Așteptăm acum și randari mai realiste să ajungă pe web, sau dacă se poate fotografii hands on.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×