Telefonul Nokia Windows Phone cu cameră de 41 MP ar putea fi Lumia 1000, conform unei scăpări

1.547 ori
<b>Telefonul Nokia Windows Phone cu cameră de 41 MP ar putea fi Lumia 1000, conform unei scăpări</b>Au început să apară tot mai multe speculații cu privire la următoarele telefoane Nokia cu Windows Phone pe care le vom vedea la Mobile World Congress. Se vorbește în special despre Nokia Catwalk, urmaș al lui Lumia 920 și despre un așa numit...

Au început să apară tot mai multe speculații cu privire la următoarele telefoane Nokia cu Windows Phone pe care le vom vedea la Mobile World Congress. Se vorbește în special despre Nokia Catwalk, urmaș al lui Lumia 920 și despre un așa numit Nokia EOS, cu cameră de 41 MP. Ei bine, acum o scurgere de informații ne aduce un nou nume de cod pentru Nokia EOS: Nokia Lumia 1000.

Cei de la MobileGeeks.de au descoperit, după cum se vede și în imaginea de mai sus mențiunea unui Nokia Lumia 1000 într-o bază de date a operatorului China Mobile. întrebarea e: va porni Nokia o nouă serie cu numele EOS sau va rămâne la Lumia și va trece la nivelul 1000? China Mobile este cel mai mare operator din China și lansările de telefoane Lumia prin această firmă s-au lăsat cu cozi mari și stocuri epuizate, deci e posibil ca operatorul să aibă prioritate la debutul lui Lumia 1000.

Telefonul Nokia Windows Phone cu cameră de 41 MP ar putea fi Lumia 1000, conform unei scăpări

Evident, un nume precum Nokia EOS pune ceva probleme cu Canon, care deține dreptul asupra acestui nume. în altă ordine de idei, zvonurile afirmă și că acest Lumia 1000 va avea un ecran curbat touch de 4.3 inch, cu rezoluție HD, o cameră de 41 megapixeli, cu lentila Carl Zeiss și tehnologie Pureview. Camera va suporta captura video Full HD și tehnologie Rich Recording. La interiorul device-ului s-ar afla un procesor dual core cu GPU Adreno 320. Vom afla mai multe la MWC 2013!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×